Nataša vs. Mitja

Ko z nekom sodeluješ dalje časa, začneš opažati podobnosti in razlike. Ko najdeš nekaj očitnih podobnosti, te začnejo zanimati predvsem razlike. Zato sva opravila preizkušnjo.

Za fotografiranje sva se dogovorila z Anamarijo, ter tako poskrbela, da bo vsebina fotografij nesporno privlačna. Brez vplivanja en na drugega, sva fotografiranje opravila, tako kot bi ga, če bi vsak od naju fotografiral sam. Predvidevanja o najinih razlikah so se izkazale za resnične.

Kdor naju pozna osebno, ve, da je Nataša bolj tiha, da jo privlači bolj nežna plat življenja, medtem ko je Mitja v primerjavi z Natašo, bolj glasen, zanima pa ga bolj dramatična plat življenja. Seveda se to odraža tudi na fotografijah. Kaj je boljše? To naj vsak odgovori sam, saj ne gre za tekmovanje, temveč za preizkus. Empirično sva dokazala, da nama skupno delo dviguje vrednost. Skupaj, na katerem koli projektu že delava, vsak prineseva nekaj skupnih občutij, poleg tega pa vsak doda še svoj unikaten pogled. Tako skupaj dogodek doživiva in predstaviva bolj bogato, kot če bi ga vsak zase. Vsekakor pa naju povezuje dejstvo, da sva oba, vsak na svoj način, čis’pocukrana!

Model: Anamaria Goltes
Make-up: Tina Naraglav

boudoir_cis_pocukran_natasa_mitjaboudoir_cis_pocukran_3boudoir_cis_pocukran_2boudoir_cis_pocukranboudoir_cis_pocukran

Več fotografij si lahko ogledate na naslednji povezavi: http://www.natasamedvesek.com/boudoir_fotografiranje_anamaria.html


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja