Družinska fotografija: JAKA+URŠKA+JONI

Veselila sem se tega družinskega fotografiranja. Z Urško sva se dlje časa dogovarjali in ko sva se odločili, da bi se fotografirali nekje ob morju, sem komaj čakala, da se končno dobimo in da ujamem v objektiv to simpatično družinico v njihovem najljubšem obmorskem kraju.

Rada ustvarjam spomine za ljudi, ki to cenijo. Najbolj pa uživam, kadar jih ustvarjam nekje, kjer se počutijo popolnoma svoji in najbolj domače. Veselila  sem se tudi, da bom spoznala Urško, ki stoji za blogom Oopsi.si in kamor morate vse nosečnice in mamice obvezno pokukati, saj se na njenem portalu vedno najde kaj zanimivega in uporabnega.

Vedela sem, da mi bo Urška všeč. Že vnaprej. Včasih to pač preprosto veš. In res je prijazna in topla oseba, ki te takoj očara s svojim nasmeškom. Ni bilo dolgo, ko sem v rokah že imela njenega malega Jakca in ujete v klepetu sva verjetno kar pozabili, da sva se komaj spoznali. Srečna in zaljubljena v življenje in v svojo družino izžareva natančno tisto, kar vedno želim zabeležiti. Lepoto življenja. Njen Joni in mali sinček Jaka sta njeno življenje.  Skupaj se imajo najlepše in želim jim še veliko pocukranih trenutkov. Veliko teh tudi ob morju. V njihovem najljubšem kraju.

druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (16)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (11)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (12)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (15)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (13)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (8)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (9)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (46)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (1)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (44)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (5)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (43)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (36)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (47)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (42)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (38)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (20)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (22)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (18)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (39)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (31)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (24)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (29)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (45)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (27)druzinsko_fotografiranje_natasa_medvesek_oopsi (25)
Urškin zapis tega dne pa si lahko ogledate tukaj: http://oopsi.si/fotkanje-v-medulinu-z-nataso-medvesek/


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja